Investeringssubsidie duurzame energie: 100 miljoen voor 2019!

De investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) geeft zowel particuliere woningeigenaren als zakelijke gebruikers een tegemoetkoming bij de aankoop van zonneboilers, warmtepompen, biosmassaketels en pelletkachels.  Hiermee stimuleert de Rijksoverheid Nederlandse huishoudens en bedrijven om minder te gas te gebruiken en meer duurzame warmte.

Aanvragen

De ISDE- subsidie is een meerjarige regeling die opende op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2020. Voor dit jaar (2019) is er 100 miljoen euro beschikbaar gesteld door Rijksoverheid. Voor meer informatie over de regeling en het aanvragen ervan, kun je terecht op deze website. Dit is de site van de organisatie die de subsidieregeling uitvoert, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Overige subsidies en regelingen

Benieuwd welke subsidiemogelijkheden er nog meer zijn voor het verduurzamen van jouw woning? Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck en doe de subsidiecheck! Voor gratis en onafhankelijk advies kun je terecht bij het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Bekijk deze website voor meer informatie over het energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken van de woning.
Of stel direct een vraag aan een adviseur via de helpdesk

Het Duurzaam Bouwloket wordt door de gemeente gefinancierd om inwoners van A tot Z verder te helpen met gratis en onafhankelijk advies over het verduurzamen van hun woning. Meer weten over het Duurzaam Bouwloket? Lees dan ook eens dit artikel: Onafhankelijk advies van het Duurzaam Bouwloket.