Bezoek de Duurzaamheidsmarkt in Hillegom!

Woon jij in de gemeente Hillegom en wil je advies over duurzame en energiebesparende alternatieven? Kom dan naar de duurzaamheidsmarkt Hillegom op zaterdag 2 november.

Duurzaamheid is een veelgebruikt begrip geworden. Maar wat betekent duurzaamheid voor jou? Vaak is besparen op energiekosten en duurzamer leven makkelijker dan je denkt! Om je beter te informeren over welke duurzame oplossingen en mogelijkheden er zoal zijn, organiseert de gemeente Hillegom een Duurzaamheidsmarkt.

Van alles te beleven

Op deze interactieve markt is van alles te zien, te horen en te doen op het gebied van duurzaamheid. Zo kun je je laten informeren en inspireren door vakmensen over energiebesparende toepassingen in en om de woning. Ook kun je in contact komen met lokale en regionale bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van duurzaamheid. Ga naar huis met tips en informatie om zelf aan de slag te gaan. Zo ontdek je dat duurzaamheid ook leuk en praktisch kan zijn!

Datum en locatie

Datum: zaterdag 2 november 2019
Tijd: 11:00 – 15:00 uur
Locatie: Fioretti College, Van den Endelaan 5a, 2182 ES in Hillegom
Toegang: gratis

Aanmelden voor een marktkraam

De Duurzaamheidsmarkt biedt een podium voor alle duurzame initiatieven in de regio. Heeft jouw bedrijf of organisatie duurzaamheid hoog in het vaandel, en wil je met een stand aanwezig zijn? Meld je dan hier aan: AANMELDFORMULIER

Duurzame Huizen Route

In het kader van de Duurzame Huizen Route stellen een aantal huiseigenaren hun duurzame huis open. Aansluitend aan de Duurzaamheidsmarkt kun je daarom een duurzame woning in Hillegom bezoeken. Voor meer informatie over deelnemende woningen, kijk eens op: https://duurzamehuizenroute.nl/ .

Vragen

Voor meer informatie of vragen over de Duurzaamheidsmarkt kun je contact opnemen via telefoonnummer 14 0252, of stuur een e-mail naar gemeente@hillegom.nl met het onderwerp Duurzaamheidsmarkt.