Fotowedstrijd fruitbomen van het Landschapsfonds Holland Rijnland

Het plukseizoen is van start gegaan! En volgens zeggen is 2019 een goed oogstjaar! Hoe ziet jouw fruitboom eruit? Vol met pruimen of appels? Het Landschapsfonds Holland Rijnland is erg benieuwd naar jouw oogst. Neem een mooie of originele foto en maak kans op leuke prijzen.

Waarom een fotowedstrijd?

Het Landschapsfonds Holland Rijnland vindt het belangrijk dat de rust en de schoonheid van het platteland behouden blijft in onze streek. Subsidies zijn bij ons aan te vragen voor hoogstamfruitbomen, bloeiende weides en sfeervolle wandelpaden. Geniet jij ook van dit Hollandse landschap? En van de oogst van je fruitbomen? Deel dan je mooiste foto’s!

Hoe doe je mee?

Upload je foto tot 1 oktober via de site: lfhr.nl/fotowedstrijd. Degene met de mooiste foto wint een diner voor twee bij restaurant De Dyck in Woubrugge. De tweede prijs is een kadobon bij een fotoshop.

Geen foto, maar wel een goed idee voor een groen project?

Neem dan contact met Het Landschapsfonds Holland Rijnland op! Wie weet kunnen ze je helpen bij de financiering en de uitwerking van je idee om het landschap tussen onze dorpen en steden mooier te maken! Zo kun je bijvoorbeeld een voucher aanvragen tot € 1000,- om hoogstam fruitbomen weer terug te brengen in het landschap en nog veel meer!

Bel 085 – 0603 321 of mail info@lfhr.nl of ga voor meer informatie naar https://www.landschapsfondshollandrijnland.nl/