‘Workshop Natuurlijk Tuinieren’ in Park Rusthoff in Sassenheim

Wil jij graag je tuin tot leven wekken? Ben je nieuwsgierig met welke tuinier-trucs de natuur in jouw tuin zich optimaal kan ontwikkelen? Kom dan naar de Workshop Natuurlijk Tuinieren op donderdag avond 11 april van 19.00 – 21.00 u. De workshop vindt plaats bij Paviljoen Sassennest in Park Rustoff in Sassenheim en wordt verzorgd door Anouk Winkler, een zeer ervaren (moes)tuin-expert bij wie je met al je vragen terecht kunt.

Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe stimuleer ik een gezonde, levende bodem? Hoe maak ik mijn (moes)tuin diervriendelijk? Met welk gereedschap onderhoud ik de bodem op een natuurlijke manier? hoe maak ik mijn tuin aantrekkelijk voor natuurlijke vijanden van plagen? Er is ook alle ruimte om zelf vragen te stellen én we gaan ook samen naar buiten om een aantal tuinier-tips zelf uit te proberen.

Aanmelden
Interesse gewekt? Meld je aan via dit aanmeldformulier of door een mailtje te sturen naar Rick van Cleef (r.van.cleef@ivn.nl) . De workshop vindt plaats bij Paviljoen Het Sassennest in Sassenheim. Er is ruimte voor maximaal 20 personen, dus geef je zo snel mogelijk op!

Groen Dichterbij
Deze workshop is onderdeel van het Groen Dichterbij programma Teylingen, dat als centraal doel heeft om groen initiatief in de stedelijke omgeving te stimuleren door middel van workshops, netwerkbijeenkomsten en publieksactiviteiten.

Agenda
Wat kun je nog meer van ons verwachten?

  • 06 april  – Start Groen Dichterbij Fotowedstrijd ‘Operatie Steenbreek’
  • 30 april – Workshop Vrijwilligers Vinden & Binden
  • 26 mei   – Weidevogels spotten & Fietstocht naar de Boterhuispolder
  • 15 juni   – Groen Dichterbij op Vijetijdsfestival
  • 22 juni  –  Groen Dichterbij Fietstocht over Water&Biodiversiteit

Kijk voor meer informatie op de website van Groen dichterbij, www.ivn.nl/groendichterbij/activiteiten.